söndag 5 september 2010

5 september 2010 Brooklyn zoo


Vi tog en fika på väg till Prospect Park, winerbröd som inte var det men gott ändå. Bellas smoothie var konstgjord så vad de kallar smotthie kallar inte vi. Men efter en härlig promenad och gått lite fel i den fina parken där folk cyklade sprang och motionerade sina hundar. Det fanns många som spelade både amerikansk fotboll och det vi kallar fotboll. Det fanns även baseballplaner där barn och vuxna spelade. Familjer grillade och hade picnicar. Åh det var så trevligt så. Efter ha gått rakt över parken kom vi till en jättefin karusell som Bella åkte med pappa. Martin blev så yr att han mådde illa länge.


Efter karusellen gick vi in på det lilla zoot. Det var litet, gulligt och mysigt och räckte utmärkt till en dagsutflykt. Fast det fanns ingen mat mer än automater. Så vi tog varsin hotdog och lite chips, salta kringlor och kex. En riktig ”junk”-lunch.


Men det var kul att se när de matade sjölejonen. Sen tog vi en liten sväng till bondgårdsdjuren och sen promenerade vi sakta till hotellet igen. Bella somnade och sov nästan två timmar på eftermiddagen när vi hade fått tillgång till vårt nya rum. Tyvärr så har vi inte samma fina utsikt längre med skylinen och frihetsgudinnan men det gör inget. För sängarna är sköna och kuddarna är ljuvliga När vi slappat klart på hotellrummet så gick vi ännu en sväng för att hitta något gott att äta. Vi behöver inte gå långt för bara några kvarter ner ligger en helt fantastisk fransk restaurang som heter Cafe Moutarde.

Martin åt kvällen special som var risotto med confit tryffel och anklever.

Jag och Bella delade på tre miniburgare och pommes. Det var SÅ SÅ GOTT


Har kommit hem igen och planerna inför imorgon är att ta oss in till Manhattan för att kolla lite affärer och i första hand så ska vi ta oss till FAO Schwarz, www.fao.com. Sen kanske titta lite affärer för det finns det ju gott om på Brodway och fifth ave. Go natt och tack för idag.

Cafe Moutarde på adress 239 5TH Ave (Carol Street) Brooklyn, NY 1121

2 kommentarer:

  1. Vilken skön bild på flirt-Bella! Johan skulle oxå mått illa i karusellen så jag kan åka med Bella igen om hon vill så behöver ingen må dåligt efter... Va kul att du la upp bilder! Mycket foton lär det bli..... :) kram

    SvaraRadera
  2. Viken Toppen bild på Bella o miniburgarna..
    NI verkar ha det gott.
    Hälsa ;Alla.
    Kram

    SvaraRadera